Site Overlay

Over ons

Restaurant het Poortwachtershuis

Het Poortwachtershuis is een gezellig café en restaurant in Grave. Bij het Poortwachtershuis kun je langskomen om lekker lang te tafelen of een snelle hap te eten. In dit restaurant in Grave kun je genieten van diverse cocktails en overheerlijke lunchgerechten. Daarnaast kun je bij het Poortwachtershuis ook genieten van de diners samen met vrienden en familie. Je kunt met lekker weer heerlijk op ons terras zitten, met uitzicht op de Maas. Ook is het mogelijk om te genieten onder de parasol in de schaduw. Het team ontvangt gasten met open armen en wil ervoor zorgen dat alles naar wens is.

Bij het restaurant in Grave is ook een monument te bezichtigen. Het is dus de moeite waard om even langs te komen en de geschiedenis van Grave te bekijken.

Naast het café en restaurant in Grave wordt het Poortwachtershuis in de avond omgetoverd tot uitgaansgelegenheid. Onder het genot van een drankje kun je dansen op verschillende muziekgenres die de live-dj draait. Iedere leeftijd wordt hartelijk ontvangen en samen zorgen we ervoor dat het een fijne avond wordt met jong én oud.

Om een idee te krijgen van al onze gerechten en dranken kun je een kijkje nemen op onze socials. Hier vind je verschillende gerechten en exclusieve informatie over het restaurant in Grave.

De openingstijden van het Poortwachtershuis zijn:

Maandag: 12:00 – 17:00 uur

Dinsdag: 12:00 – 17:00 uur

Woensdag: gesloten

Donderdag: 12:00–12:00 uur

Vrijdag: 12:00–02:00 uur

Zaterdag: 12:00 –02:00 uur

Zondag: 12:00 – 12:00 uur

Nu al zin in een diner en een cocktail? Reserveer dan nu een tafel bij het Poortwachtershuis. Het gezelligste restaurant in Grave aan de Maas.

Copyright © 2022 Het Poortwachtershuis. All Rights Reserved. Privacybeleid | Catch Sketch by Catch Themes